Home » Iniciatives / Iniciativas

Iniciatives / Iniciativas

SEGURETAT CIUTADANA / SEGURIDAD CIUDADANA

SEGURETAT CIUTADANA / SEGURIDAD CIUDADANA - AA.VV. LA SELVA DEL VALLES

 

Benvolguts/des Veïns/as!!

La nostra Associació, a través de la Junta manté reunions periòdiques amb el nostre Ajuntament, administracions i forces de seguretat, amb la finalitat de col·laborar en tot allò que estiga en les nostres mans per a millorar la seguretat en els nostres barris.

 

Així aquest passat mes de novembre i amb motiu de l'última onada de robatoris que patim en els nostres barris, hem assistit a la Junta Local de Seguretat per a fer valdre les nostres demandes.

 Estem oberts com a associació a tots els veïns associats que vulguen participar en aquesta reunions i en unes altres perquè entre tots podem trobar les millors solucions.

També volem aprofitar l'ocasió per a animar-vos a unir-vos a la nostra Associació, aquells veïns que no ho estigueu, podent contactar amb nosaltres per missatge privat o a través del mail de l'Associació info@laselvadelvalles.com i us informarem de tot quant vulgueu saber. 

Comptem amb la vostra presència doncs la unió fa la força!!!

Gràcies a tots

  

LA JUNTA - AAVV LA SELVA DEL VALLÈS
 
 
 

VOLEM TRANSPORT PER TOTS

VOLEM TRANSPORT PER TOTS - AA.VV. LA SELVA DEL VALLES

 

 

Benvolguts/des Veíns/as!! 

 

En compliment de l'acordat en l'Assemblea general 2018  que es va celebrar el passat 2 de desembre, la nostra Associació abandera la iniciativa popular de sol·licitar la Millora del transport públic per als nostres barris de Mas Corts i Mas Llombart.

 

És un fet evident que els nostres barris manquen, malgrat la seva proximitat a les grans ciutats, d'una connexió a la xarxa de transport públic suficient, que ens permeti viure sense necessitat de disposar d'un vehicle particular, doncs a dia d'avui només ens dóna servei la línia BADALONA -SABADELL amb quatre autobusos al dia i la seva competència depèn de la Generalitat.

Aquest fet, sumat a la falta de connexió al transport públic dels nostres barris per part de l'autobús municipal (L’Albus) fa que els nostres veïns sofreixin un evident  greuge comparatiu, doncs tots els habitants del municipi tenen el mateix dret de disposar d'una connexió al poble que uneixi tots els barris del mateix i actualment Això no es dóna.

Des de la Junta som conscients de la complexitat del tema, però pensem que es pot estudiar i oferir una alternativa als veïns, doncs en primer lloc, la pròpia Autoritat Metropolitana del Transport (que és l'organisme encarregat de fer els estudis que la llei que estableix per donar cobertura a tots els eixos de transport) en el seu Pla General de Mobilitat 2015-2018 i per a la línia de Bus BADALONA-SABADELL estableix una sèrie de conclusions en les quals, es ve a reconèixer la més que possible necessitat d'augmentar la freqüència d'expedicions al seu pas pels nostres barris davant la demanda existent, per la qual cosa es pot iniciar una reclamació per revisar la freqüència de la citada línia i en segon lloc també es podria estudiar ampliar el recorregut de l'autobús municipal fins al barri de la Conreria, amb algun tipus de freqüència de pas que complementés a les actuals expedicions de la línia Badalona-Sabadell.

Per tot això, COMENCEM UNA RECOLLIDA DE SIGNATURES, i us animem a paticipar-hi!!!.

A l'enllaç d'a baix, trobareu un Dossier amb un extracte del Pla General de Mobilitat 2015-2018 de la AMT, on es recullen les característiques i conclusions sobre la línia Badalona-Sabadell.

Tots Junts, hi sumem!!! 

LA JUNTA - AA.VV LA SELVA DEL VALLÈS

 

 

 

MILLORES VIALITAT URBANIZACIONS / MEJORAS VIALIDAD URBANIZACIONES

MILLORES VIALITAT URBANIZACIONS / MEJORAS VIALIDAD URBANIZACIONES - AA.VV. LA SELVA DEL VALLES

Benvolguts/des Veíns/as!!

 

Des de fa temps, la nostra Associació ha mantingut actiu aquest grup de treball, amb la finalitat de poder col·laborar amb l´Ajuntament, en el correcte manteniment i optimització de les infraestructures i equipaments de les nostres urbanitzacions, recollint i documentant degudament, les deficiències observades pels nostres veïns i traslladant-les als responsables oportuns.

  

En les últimes reunions mantingudes per l'Associació amb el nostre Ajuntament, se'ns ha proposat un marc de col·laboració, en el qual els nostres veïns i associats ens poden fer arribar totes les anomalies que coneguin en matèria de seguretat vial (Senyalització, Miralls en carrers amb poca visibilitat, etc) para  així poder conèixer realment tots els punts negres a les nostres urbanitzacions i poder actuar proximament.

 

És molt important informar-nos dels punts on cregueu que és necessari instal·lar senyals o per exemple mesures correctores per evitar els excessos de velocitat que es donen en nombroses vies del nostre entorn. Tot això podeu fer-nos-ho saber saber a través del correu de la nostra Associació: info@laselvadelvalles.com

  

Tal com ens vau demanar, hem traslladat al nostre Ajuntament a la nostre darrera reunió del mes de juny, una serie d'actuacions urgents als nostres barris de manteniment i vialitat..... abaix teniu adjunt el document en pdf amb la relació detallada d'actuacions ....

 

És feina de tots vetllar, pels interessos comuns..... Ajudeu-nos!! Tots hi sumem!!!

 

LA JUNTA - AAVV LA SELVA DEL VALLÈS

 

 

 

 

SOL ACTUACIONS SOL ACTUACIONS [5.382 Kb]

ESPAI RESERVAT PER .......

ESPAI RESERVAT PER ....... - AA.VV. LA SELVA DEL VALLES

 

ESPAI RESERVAT PER LA VOSTRE INICIATIVA, PROPOSTA, QUEIXA....

 

 

 

AA.VV. LA SELVA DEL VALLES

AA.VV. LA SELVA DEL VALLES

METEO WEB CAM DEL CEL

AA.VV. LA SELVA DEL VALLES

EL TEMPS A SANT FOST